Ilmalämpöpumppu on erinomainen ja huokea vaihtoehto Öljy- tai Sähkölämmityksen tueksi.

Lämpöpumput yleistyvät ja kehittyvät kovaa vauhtia. Mekin haluamme pysyä kehityksen mukana. Asennamme asiakkaan toiveen mukaan, Ilmalämpöpumppuja, Ilma-vesilämpöpumppuja, Poistoilmalämpöpumppuja.

Ilmalämpöpumppu on ihanteellinen lisälämmönlähde Öljy- tai Sähkölämmityskohteissa ja samassa paketissa tulee erittäin tehokas viilentäjä.

Ilma-vesilämpöpumppu liitetään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja se toimii hienosti kohteen Päälämmitysjärjestelmänä sekä viilentäjänä. Kovilla pakkasilla tarvitaan toinen lämmönlähde.

Poistoilmalämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa talosta poistettavasta ilmasta. Pumppu siirtää lämmön tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumppu toimii erittäin hyvin päälämmitysjärjestelmänä sekä viilentäjänä uusissa matalaenergia- tai passiivitalo kohteissa. Poistoilmalämpöpumppu korvaa ilmanvaihtokojeen

Tarjoamme lämpöpumpuille laadukasta asennus, korjaus ja huoltopalvelua koko Etelä-Suomen alueella. Meiltä löydät tunnetuimmat ja parhaat lämpöpumppumerkit. Asennamme myös asiakkaan itse hankkimat lämpöpumput